Koululaisten kesäkurssit 2019 - Pietari

Pietarin menneisyys on täynnä Venäjän historiaa, joten mielenkiintoista nähtävää riittää koko kurssin ajaksi. Lokakuun vallankumouksen näyttämö on nykyään Venäjän länsimaisin kaupunki. Pietarissa asuun noin 5 miljoonaa ihmistä eli yhtä paljon kuin koko Suomessa. Tutustut Pietariin ja sen asukkaisiin kielikurssin aikana erittäin hyvin.

Extra Class Language Center (16+)

Pietarin kielikurssiohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat oppia/tehostaa venäjän kielen taitojaan kesäloman aikana. Kielikoulu on nimeltään Extra Class Language Center,ja se sijaitsee ihan Pietarin keskustassa, Nevski Prospektin läheisyydessä.

Kielikurssin alaikäraja on 16 vuotta -samassa ryhmässä voi olla eri-ikäisiä kurssilaisia, joiden venäjän kielen taito on kuitenkin samaa tasoa. Kurssi ei siis ole pelkästään tarkoitettu koululaisille/lukiolaisille. Kurssi ei sovi vasta-alkajille.

Kurssi sisältää seuraavat asiat:

  • Oppitunteja on 20 viikossa (à 45 min) -minimikesto 2 viikkoa
  • Ryhmän koko max 6 opiskelijaa samassa ryhmässä, venäjän kielen tasoryhmiä on vähintään 6.
  • Majoitus pietarilaisessa perheessä, oma huone, sis. aamiaisen tai jaetussa huoneistossa, omassa huoneessa, sis. aamiaisen. Tämä majoitusvaihtoehto on lähellä kielikoulua.
  • Junalla Helsinki-Pietari-Helsinki (Allegro), kuljetus isäntäperheeseen (menomatkalla). 
  • Tasotesti, tervetuliaispaketti ja opetusmateriaali. Retket ja muut aktiviteetit voit valita saavuttuasi ja ne maksetaan paikan päällä. (Eivät sisälly hintaan).

Koska opetusryhmät ovat kansainvälisiä, niin kurssit alkavat aina maanantaisin (lähtö sunnuntaina) eli matkaan voi lähteä neljä kertaa kesäkuussa ja neljä kertaa heinäkuussa. Pietarin asemalla  on vastaanottaja, joka vie isäntäperheeseen ja saat tarkat ohjeet miten pääset maanantaina kielikouluun tasotestiä varten. Viisumi ei sisälly hintaan, avustamme sen hakemisessa. Kielikoulu lähettää viisumia varten kutsukirjeen, joka liitetään viisumihakemukseen. Viisumi maksaa tällä hetkellä 61€. Viisumi haetaan Russian Visa Service -toimistosta netin kautta -asiakirjat ja täytetty hakemus on toimitettava toimistoon. Viisumin voi myös hakea  erikoistuneen matkatoimiston kautta. Pyydä lisätietoja toimistostamme 010 666 5800.

 

Katso Pietari video tästä

 

 

Venäjä

Venäjän väkiluku on yli 142 miljoonaa.Venäjän federaatio ulottuu kattamaan suurimman osan Euraasian pohjoisosista. Kokonsa vuoksi Venäjän alue sisältää paljon vaihtelua ja erilaisia luontoalueita sekä laajoja tietyn tyyppisestä maastosta koostuvia alueita kuten esimerkiksi siperia ja tundra-alueet. Geodeettista viivaa pitkin Venäjän kaksi kauimpana toisistaan olevaa pistettä ovat noin 8000 kilometrin päässä toisistaan. Venäjä kattaa 11 aikavyöhykettä. 

KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi
Oppitunteja
/vk
Ryhmä-
koko
Hinta/€
Lisäviikko
/€
Tehokurssi 2
20
/6
1385
470

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssit alkavat 2019: 3.6., 10.6., 17.6., 24.6.,1.7., 8.7., 15.7., 22.7., 29.7. 

Powered by Aava 3