Espanja Benalmadena

Benalmadena sijaitsee Costa del Solin rannikolla Andaluciassa noin 12 kilometrin päässä Malagasta. Paikka oli aikoinaan kalastajakylä. Tällä hetkellä kaupungissa asuu noin 50.000 ihmistä ja se on suosittu lomailukohde. Malagan lentokenttä on lähin kenttä. Tämä on uusi leirikoulukohde vuodelle 2017.

Yhteistyökumppanimme on Colegio Maravillas -kielikoulu, jonka ohjelmaan luokkaretket kuuluvat.

Tässä ohjelman sisältö:

* Matkan kesto 6 yötä ja 7 päivää

* 15 espanjan kielen tuntia viikon aikana (tasotestin jälkeen löytyy sopiva ryhmä). Ryhmän koko 11/15 opiskelijaa.

* Majoitus espanjalaisessa perheessä, puolihoidossa (aamiainen ja päivällinen viikolla) ja lisäksi lounas viikonloppuna. Koulussa syödään kuuma/kylmä -buffet lounas (ma-pe).

* Yksi opastettu puolipäiväretki Malagaan, sisäänpääsyt turistinähtävyyksiin.

* Lentokenttäkuljetukset (meno-paluu) Malagasta.

Hinta: 475 €/oppilas, 485€/aikuinen. Hinnat eivät sisällä lentoja, mutta teemme miellämme lennoista tarjouksen. Tämä hinta koskee vähintään 20 hengen ryhmiä. Jos ryhmä on pienempi niin lähetämme tarjouksen myös siitä.

 

Espanja

Espanja on yksi maailman neljästä puhutuimmasta kielestä kiinan, englannin ja hindun ohella ja lisäksi yksi YK:n kuudesta virallisesta kielestä.

Espanjaa puhuu äidinkielenään arviolta 300-320 miljoonaa ihmistä. Espanjan lisäksi kieltä puhutaan erityisesti Etelä- ja Keski-Amerikassa sekä Meksikossa. Myös Yhdysvalloissa on merkittävä espanjankielinen vähemmistö.

Amerikan mantereella puhuttu espanja poikkeaa ääntämiseltään ja sanastoltaan jonkun verran Euroopassa puhutusta, mutta molemmat mantereet ymmärtävät toki toisiaan helposti.

 

Esimerkki viikko-ohjelmasta:

* Saapuminen Malagaan ja bussikuljetus kohteeseen

Aamupäivällä espanjan tunnit (3 x 45 min) (viitenä aamuna). Lisäksi yksi puolipäiväretki Malagaan ja sis. pääsyt sisältyvät pakettiin, yksi puolipäiväretki Mijakseen sekä Marbellaan. Viimeisenä päivänä lähtö kohti kotia ja bussikuljetus Malagan kentälle.

Powered by Aava 3