Leirikoulumatka Ranskaan

C'est la France que j'aime!

Ranskalainen elämäntyyli viehättää monia meistä: ystävällisyys, ruokakulttuuri, päivittäiset keskustelut ja tietysti ranskalaisuus! Viikko ranskalaisessa perheessä antaa mahdollisuuden kurkistaa arkipäivään "sisältä päin". Toisaalta majoittuminen hotelliinkin on mahdollista, jos niin toivotaan.

Matkasta saa enemmän irti jos lähtijät ovat opiskelleet ranskaa jo jonkin aikaa -kielen päivittäinen harjoittelu isäntäperheen kanssa luo mielenkiintoisen tunnelman koko viikoksi!

Leirikoulumatka, luokkaretki on tarkoitettu koululuokille (ala-aste kielipainotteinen, yläaste tai lukio). Jos oppilas on täyttänyt 18 matkan alkaessa niin hänestä maksetaan aikuislisä.

Leirikoulumatkat koululuokille kestävät yleensä 5 yötä ja 6 päivää, majoitus on perheessä tai edullisessa hotellissa. Meno-paluulennot, lentokenttäkuljetukset ja ohjelman suunnitteluapu ovat osa matkaa. Lisäksi käynti vanhempainillassa kertomassa mitä kaikkea matka pitää sisällään

Miksi perhemajoitus?

Perhemajoitus vapauttaa mukaan lähtevät aikuiset ympärivuorokautisesta valvonnasta, sillä isäntäperheet pitävät huolta leirikoululaisista illasta aamuun. Näin aikuiset voivat keskittyä päiväohjelmaan ja oppilaiden hyvinvointiin. Valvontataakka ja vastuu eivät siis vaikeuta ohjelman onnistumista. 

Miksi matkatoimiston kautta?

Siksi että mukana on vastuullinen matkanjärjestäjä ja jos jotain menee pieleen niin on taho mihin ottaa yhteyttä ja matkanjärjestäjä vastaa mahdollisesta virheestä koska sovellamme Yleisiä valmismatkaehtoja sekä TR-Kielimatkojen erityisehtoja. 

On tärkeää, että leirikoulumatka varataan hyvissä ajoin, jotta majoitus voidaan toteuttaa toiveidenne mukaisesti.

Nizza

Ranskan Riviera on yksi maailman tunnetuin matkakohde. Eikä varmaan aiheetta, sillä pitkät rantabulevardit, upeat rannat, herkullinen ruoka ja monet kahvilat ja kaupat tulevat tutuiksi. Nizzasta on helppo käydä Monacossa, Cannesissa ja Antibessa muutamia kohteita mainitaksemme.

Hinta: 885 €/oppilas, 895 €/aikuinen.Hinnat sisältävät lennot

Mahdollisuus opiskella ranskaa oleskelun aikana (lisähinta). Matka on mahdollista varata myös ilman lentoja -pyytäkää tarjous toimistostamme 010 666 5800.

PARIISI

Pariisissa on niin paljon näkemistä ja tekemistä että viikko sujuu kuin itsestään. Olemme suunnitelleet paketin joka sisältää majoituksen, lentokenttäkuljetukset, viisi aktiviteettia oleskelun aikana sekä ranskan kielen tunnit (12 viikon aikana). Ranskan tunnit pidetään kielikoulussa joka siajitsee 14. kaupunginosassa ja majoitsperheisiin on matkaa 25-30 minuuttia.

Hinta: 655€/oppilas , 695€ aikuinen. Hinnat eivät sisällä lentoja. Hinta sisältää ranskan oppitunnit (12 viikon aikana.)

 

 

Leirikoulumatkaohjelma Nizzassa sisältää:

 • Matkan kesto 5 yötä/6 päivää, ryhmän koko vähintään 10 lähtijää. Meno sunnuntaina ja paluu perjantaina.

 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa

 • Nizza: Lennot Helsinki-Nizza-Helsinki, turistiluokka

 • Majoitus isäntäperheessä, 2 oppilasta samassa perheessä, täysihoito (aamiainen, lounas ravintolassa lähellä kielikoulua, päivällinen)

 • Aikuiset 1-h ( lisähinta) tai 2-h huoneissa.

 • Kolmena aamupäivänä 3 x 45 min, oppituntia( 9 oppituntia à 45 minuuttia ranskaa oleskelun aikana)

 • Viikko-ohjelman suunnitteluapu,ennakkovaraukset

 • Tietoa kohteesta, esittely vanhempainillassa sopimuksen mukaan. 

Leirikoulumatkaohjelma Pariisissa sisältää:

    * Matkan kesto 5 yötä ja 6 päivää, ryhmän              koko vähintään 20 lähtijää. Jos ryhmä on            pienempi niin pyydä tarjous toimistosta.

     * Lentokenttäkuljetukset kohteessa (meno-             paluu)

     * Majoitus perheessä, 2-h huoneessa, sisältää        puolihoidon (aamiainen ja päivällinen).               Toinen majoitusvaihtoehto on FIAP Jean             Monnetin asuntolassa 2-4 oppilasta samassa         huoneessa, puolihoito

     * Ranskan oppitunnit neljänä aamupäivänä             viikon aikana (12 à 45 minuuttia yhteensä),         tasotesti ja  osallistumistodistus.

      * Viisi aktiviteettia viikon aikana: käynti                Louvren museossa tai Orsayn museossa,             käynti Notre Damen katedraalissa tai                  Eiffel-tornissa tai Oopperassa, opastettu            kierros  Montmartrella tai Latinalaisissa            kortteleissa, Seinen risteily, retki                      Versaillesin linnaan.

Huom: lennot eivät sisälly pakettiin mutta teemme niistä mielellämme tarjouksen.

Muuta: 

 • Lähtijöiden nimet ilmoitettava 3 kk ennen matkan alkua. Nimenmuutokset tämän jälkeen saattavat maksaa (lentoyhtiö veloittaa). 

 • Ennakkovarausmaksu on 180 euroa/lähtijä ja se erääntyy 7 vuorokauden kuluessa varausvahvistuksesta. Loppumaksu erääntyy kun lentoliput on lunastettava (yleensä 1,5 kk ennen matkan alkua). Sovellamme Yleisiä valmismatkaehtoja sekä TR-Kielimatkojen erityisehtoja edellyttäen että lennot on varattu kauttamme. Molemmat ehdot luettavissa www.kielimatkat.net

 • Kehotamme kaikkia ottamaan matkavakuutuksen, jossa on peruutusturva.

Lisätietoja saa numerosta 010 666 5800.

Powered by Aava 3