Leirikoulumatka Saksaan

Saksa on väkiluvultaan EU:n suurin maa, asukkaita on yli 82 miljoonaa. Saksa ulottuu Pohjanmereltä ja Itämereltä Alpeille asti ja sitä halkovat Euroopan suurimmat joet: Rein, Tonava ja Elbe. Berliinin muuri murtui 1989, jonka jälkeen entinen Itä-Saksa liitettiin liittotasavaltaan. Saksa on yksi maailman suurista talouksista ja tuotteet kuten autot, koneet ja elektroniikka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Toisaalta myös saksalaiset oluet ja viinit ovat vertaansa vailla.

Leirikoulumatka, luokkaretki on tarkoitettu koululuokille (ala-aste kielipainotteinen, yläaste/lukio). Jos oppilas on  täyttänyt 18 vuottta ennen matkan alkamsita niin silloin peritään aikuislisä.

Leirikoulumatkat koululuokille kestävät Saksassa 4 yötä ja 5 päivää, majoitus joko perheessä tai edullisessa asuntolassa.Lentokenttäkuljetukset ja  neljän päivän ohjelma  ovat osa matkaa. Lisäksi käynti vanhempainillassa kertomassa mitä kaikkea matka pitää sisällään. 

 

Miksi perhemajoitus?

Perhemajoitus vapauttaa mukaan lähtevät aikuiset ympärivuorokautisesta valvonnasta, sillä isäntäperheet pitävät huolta leirikoululaisista illasta aamuun. Näin aikuiset voivat keskittyä päiväohjelmaan ja oppilaiden hyvinvointiin. Valvontataakka ja vastuu eivät siis vaikeuta ohjelman onnistumista. 

Miksi matkatoimiston kautta?

Siksi että mukana on vastuullinen matkanjärjestäjä ja jos jotain menee pieleen niin on taho mihin ottaa yhteyttä ja matkanjärjestäjä vastaa mahdollisesta virheestä koska sovellamme Yleisiä valmismatkaehtoja sekä TR-Kielimatkojen erityisehtoja. 

On tärkeää, että leirikoulumatka varataan hyvissä ajoin, jotta majoitus voidaan toteuttaa toiveidenne mukaisesti.

Berliini

Berliinin historia on täynnä dramatiikkaa ja kaupunki on ollut maailman keskipisteenä monien tärkeiden neuvottelujen pitopaikkana. Historiaa on joka taholla ja ehkä tunnetuin tapahtuma oli Berliinin muurin kaatuminen 1989. Berliini on Saksan suurin kaupunki, väkiluku lähentelee 4 miljoonaa. Nähtävää riittää jokaiseksi päiväksi.

Berliini sopii todella hyvin leirikoulumatkan kohteeksi. Lento on lyhyt ja kaupingissa riitttää nähtävää.

Hinta: 405 €/oppilas/perhemajoitus, 425€/asuntolamajoitus.

Lennot eivät sisälly hintaan mutta teemme mielellämme tarjoksen.

Pyydä tarjous jos ryhmänne haluaa pitemmän matkan tai muita järjestelyjä, jotka eivät sisälly tähän pakettiin.

Leirikoulumatkaohjelma sisältää:

 • Matkan kesto 4 yötä ja 5 päivää. Lisävuorokaudet mahdollisia

 • Majoitus joko perheessä, 2 oppilasta samassa, täysihoito (aamiainen, packed lunch ja päivällinen) tai asuntolassa 2-3 oppilasta samassa huoneessa, täysihoito.

 • Lentokenttäkuljetukset kohteessa

 • 1. päivän ohjelma: DDR Museo, TV-torni, Explore Berlin!

 • 2.päivän ohjelma:The Story of Berlin -800 vuotta Berliinin historiaa,Bundestag&Cupola,East Side Gallery.

 • 3.päivä ohjelma: Pergamonmuseo, Madame Tussauds, Curry Wurst Museo.

 • 4. päivän ohjelma: Päivä Potsdamissa

 • Yhteyshenkilö puhelimen päässä

 • Tietoa kohteesta

Ohjelma voimassa huhti-kesäkuussa sekä elo-syyskuussa 2016. Ryhmän minimikoko 20 lähtijää. Jos lähtijöitä vähemmän pyydä erillinen tarjous.

Lähtijöiden nimet ilmoitettava 3 kk ennen matkan alkua. Nimenmuutokset tämän jälkeen saattavat maksaa (lentoyhtiö veloittaa). Muutokset mahdollisia muutoskulut maksamalla.

Muuta: 

 • Ennakkovarausmaksu on 180 euroa/lähtijä ja se erääntyy 7 vuorokauden kuluessa varausvahvistuksesta. Loppumaksu erääntyy kun lentoliput on lunastettava (yleensä 1,5 kk ennen matkan alkua).

 • Sovellamme Yleisiä valmismatkaehtoja sekä TR-Kielimatkojen erityisehtoja edellyttäen että lennot on hankittu kauttamme). Molemmat ehdot luettavissa www.kielimatkat.net

 • Kehotamme kaikkia ottamaan matkavakuutuksen, jossa on peruutusturva.

Lisätietoja saa numerosta 010 666 5800.

Powered by Aava 3