Englannin kieli

Englantia Iso-Britanniassa ja Irlannissa

IH – INTERNATIONAL HOUSE – LONTOO

International House on yksi laajimmista ja vanhimmista itsenäisten kielikoulujen yhteenliittymistä maailmassa. Ensimmäinen kielikoulu perustettiin vuonna 1953 ja nykyään kouluja on 160 toimien 52 maassa. Kielikouluissa opetetaan englantia, espanjaa, saksaa, ranskaa, kiinaa, japania, arabiaa ja muita kieliä. Maailmanlaajuisesti noin puolet arvostetusta CELTA (Certificate of Teaching English to Speakers of Other Languages) tutkinnoista suoritetaan International Housen jäsenkouluissa.

 Alusta lähtien perustajat – John ja Brita Heycraft - asettivat kielikoulun laadullisen riman korkealle. Ja International House World Organisation, joka on IH-kielikoulujen pääkonttori, onkin ollut edelläkävijä opetuksen ja kielitestien kehittäjänä sekä toteuttajana. Se valvoo itsenäisten kielikoulujen kaikenpuolista laatutasoa tarkastamalla säännöllisesti koulutilat ja oppimateriaalin. 

Lontoon kielikoulu sijaitsee Covent Gardenin keskeisellä paikalla hyvin metroyhteyksien päässä. Kävelyetäisyydellä ovat the Royal Opera House, the British Museum, Covent Garden market, West-Endin teatterialue sekä Thames-joki.

IH – Lontoo toimii 1930-luvun täysin kielikoulutoimintaan varten saneeratussa rakennuksessa, jossa yhdeksässä kerroksessa ovat viihtyisät opiskelu- ja taukotilat opiskelijoille ja opettajille. Suosittelemme seuraavia kursseja opettajille; osa sopii kokeneille opettajille, osa vasta uransa alussa oleville tai uralle palaaville. Technology for Language Teachers kurssilla käsitellään mm. digilaitteiden hyödyntämistä opetuksessa. Kurssin voi ottaa joko samaan aikaan muiden opettajakurssien kanssa tai ennen tai jälkeen.  Pronunciation and Performance kurssia suositellaan joko ennen tai jälkeen kahden viikon kurssin.

Life in Britain – Bringing culture to the classroom  

Edellyttää CERF-asteikolla kielitaitotasoa B2 keskitaso, (Common European Framework of Reference for Languages)

Kurssiaika 2019: 21.1.-1.2., 1.7.-12.7., 29.7.-9.8.

Practical Teacher

Kielitaitotaso B2 ylempi keskitaso

Kurssiaika 2019: 7.-18.1., 21.1.-1.2., 1.-12.7., 15.-26.7.

Current Trends

Kielitaitotaso C1  edistynyt

Kurssiaika 2019: 8.-12.4.

Language Development and Teaching Skills

Kielitaitotaso C1

Kurssiaika 2019: 1.-12.7.

Technology for Language Teachers

Kielitaitotaso B2 ylempi keskitaso
Kurssiaika 2019: 1.-12.7.

Teaching for Exam Classes

Kielitaitotaso B2

Kurssiaika 2019: 29.7.-9.8.

Pronunciation and Performance with Adrian Underhill

Kielitaitotaso B2 ylempi keskitaso (suositeltava)

Kurssiaika 2019: 5.-9.8.

Voit halutessasi testata kielitaitotasosi http://www.testmylevel.com

ERASMUS+ PIC-koodi: 945380916

 

IH – INTERNATIONAL HOUSE – BRISTOL

Bristol on mielenkiintoinen ja ystävällinen kaupunki Englannin länsirannikolla, jossa asuu noin puolimiljoonaa ihmistä. Sinne pääse junalla Lontoosta ja bussilla Heathrown-lentokentältä (sis. hintaan) parissa tunnissa.  Bristolissa on kaksi kuuluisaa yliopistoa ja lukuisia kansainvälisten yritysten pääkonttoreita.  Kulttuurielämä on monipuolista ja kiinnostavaa.

Kielikoulu on perustettu vuonna 1987 ja kuuluu maineikkaaseen International House –yksityisten kielikoulujen ketjuun, joka jatkuvasti kouluttaa omia opettajiaan ja kehittää opetusmateriaalia varmistaakseen korkeatasoisen opetuksen.

Foreign Teachers of English (FTE)

Kielikurssi on tarkoitettu opettajille joilla on jo jonkin verran kokemusta opetustyöstä, mutta haluavat tutustua uusiin virtauksiin ja syventää taitojaan. ”Bruch up your idiomatic English, increase your repertoire of practical activities for your classes and develop your cultural awareness of life in Britain.”    Opiskelijoiden käytössä on opettajien kirjasto, ilmainen WiFi, työskentelytila, runsas lähdeaineisto, taukotila. Kaikki voivat osallistua koulun tarjoamaan vapaa-ajanohjelmaan sekä retkiin (mahd. omakustannushinta).                                  

Erasmus+ PIC-koodi: 944743432

Kurssiaika: 29.7.-9.8.2019

 

 

 

 

 

ACET – KIELIKOULU – CORK

Yhteistyökoulumme sijaitsee Corkissa, Irlannin eteläosassa. Cork on Irlannin toiseksi suurin kaupunki, jonka asukasluku on noin 140 000.  Kaupunkikuvaa leimaa 1800-luvulta peräisin olevat kapeat kujat ja pienet toriaukeamat. Koska Cork sijaitsee saarella Lee-joen kanaalin välissä, et voi välttyä portailta etkä siltojen ylityksiltä kaupunkiin tutustuessasi.

Kielikoulu toimii kahdessa 1700-luvulta peräisin olevassa rakennuksessa, jotka on tyylikkäästi saneerattu opetuskäyttöön. Hyvin varustettuja luokkahuoneita on 24, lisäksi opiskelijoiden käytössä on itseopiskelutila, jossa on kuuntelukeskus ja multimediatila sekä kirjasto. Koulussa on ilmainen WiFi, kahvila ja ihana puutarha.

Refresher Course for Non-native Teachers

Kurssina aihealueita ovat: Language Awareness and Analysis, Classroom Management and Lesson Planning, Developing Readin, Writing, Speaking and Vocabulary Skills and Strategies, Current Issues in Methodology, Material Evaluation and Development, Use of Authetic Material, Games and Technology in the Classroom.

Erasmus+ PIC-koodi: 945143169

Kurssiajat 2019: 8.-19.7., 6.-16.8.

IH – INTERNATIONAL HOUSE – DUBLIN

Dublin on Irlannin – Satujen saaren – pääkaupunki, jossa asuu yli miljoona Irlannin 4,2 miljoonasta asukkaasta. Dublin on sekoitus vanhaa ja uutta. Kaupunki tarjoaa runsaasti upeita nähtävyyksiä ja historian havinaa vapaa-ajanviettoon: mainittakoon Chester Beatty Library, Trinity College ja sen kirjasto, Christ Church Cathedral, Dublin Castle ja St.Stephen´s Green. Puhumattakaan Irlannin panoksesta maailman kirjallisuuteen: Yeats, Beckett, Shaw, Joyce, Wilde ja O´Casey – kolme ensimmäistä ovat kirjallisuuden nobelisteja. Temple Bar’in pubeissa  on mukava kuunnella irkkumusiikkia ja  seurata elämänmenoa.

Kielikoulu kuuluu samaan korkeatasoiseen kielikouluketjuun kun Bristolin koulu. Se on toiminut yli 20 vuotta Dublinin keskustan tuntumassa, The Steelyardin korttelissa. Koulu toimii modernissa, viisikerroksisessa rakennuksessa, jossa on 40 luokkaa, kattoterassilla opiskelijaravintola ja ulkoterassi josta avautuu mahtavat maisemat kaupungin kattojen ylle. Opiskelijoiden käytössä on kirjasto, tietokoneluokka ja taukotila.  Mahdollisuus osallistua vapaa-ajanohjelmaan ja retkiin (mahd. omakustannushinta)

Teachers´Refresher Course

Kielikurssin sisällön on laatinut opettajakursseihin erikoistunut tiimi. Aihealueita ovat: ESOL (English for Speakers of Other Languages)  methodologies, Course books, Learner training, Phonology, Auxiliary verbs, Narrative tense, The Perfect Aspect and Future forms.

Erasmus+ PIC-koodi: 944857116

Kurssiajat 2019: 1.-2.7., 15.-26.7., 6.-16.8.

KOKONAISPALVELUHINTA (IH)

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-koko

Hinta/€

Lisä-viikko/€

Life In Britain

27,5

4/15

2365

 

Practical Teacher

27,5

4/15

2300

 

Current Trends

27,5

4/15

2300

 

Language Development and Teaching Skills

27,5

/15

2300

 

Technology for Language Teachers

27,5

/15

2300

 

Teaching for Exam Class

27,5

/15

2300

 

Pronunciation and Performance with Adrian Underhill   (1vk) 20 /15 1800  
IH -Bristol/FTE 21 8/15 2055  
IH-Dublin/Teachers' Refresher Course 25 10/14 2230  
ACET -CORK/Refresher Ciurse for Non-native Teachers 20 /15 2165  

Oppitunnin pituus 60 min (IH), ACET 50 min. Kurssien alkamisajat mainittu aina koulun yhteydessä tekstissä.

 

Powered by Aava 3