Ranskan kieli

IDIOM – NIZZA

Kielikurssikaupunkina Nizza on mitä ihastuttavin. Jo ympäristö vaatii heittäytymistä ranskalaiseen tunnelmaan, jota luovat vanhakaupunki, katukahvilat, rantabulevardit, ravintolat, taidenäyttelyt ja museot. Kaupungista on hyvät liikenneyhteydet ympäröiviin kyliin ja kaupunkeihin kuten Monacoon, Antibesiin, Villefrancheen ja St Paul de Venceen.

Koulu toimii upeassa 1920-luvun  ”Belle Epoque” –rakennuksessa vain 15 minuutin kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Vuosisadan kepeä tunnelma on aistittavissa myös sisätiloissa ja antavat oman pikantin lisänsä opiskeluun. Luokkahuoneet ovat avaria ja valoisia, ja opiskelijoiden käytössä on suuriterassi puutarhan puolella.

Cours pour professeurs de francais ètrangers

Koulupäivä on jaettu kolmeen puolentoista tunnin jaksoon, joita jokaista opettaa eri opettaja. Keskeisiä aiheita ovat ranskankielen ”vaikeudet”, opetustekniikat ja menetelmät sekä opetusmateriaali. Lisäksi tutustutaan Ranskan ajankohtaisiin aiheisiin koskien päivän politiikkaa, kulttuurin eri alueita, mediaa sekä yhteiskunnan ilmiöitä.

Kielitatiotaso B2

Erasmus+ PIC-koodi: 940340893

Kurssiajat 2019: 15.7.-26.7., 29.7.-9.8.

ACCENT FRANCAIS – MONTPELLIER

Montpellier sijaitsee Etelä-Ranskassa Välimeren rannikolla Espanjan ja Ranskan rajalla, kolmen tunnin junamatkan päässä Pariisista ja kolmen tunnin lentomatkan päässä Helsingistä. Se on vanha yliopistokaupunki ja tuhannet opiskelijat antavatkin sille vilkkaan ja elävän pohjavireen. Vaikka kaupungissa on yli 400.000 tuhatta asukasta, on sen hyvä elämänlaatu niittänyt mainetta sekä Ranskassa että ulkomailla. Erikoista on, että kaupungin lähiympäristössä sijaitsee seitsemän Unescon ainolaatuista maailmaperintökohdetta. Miellyttävät luonnonhiekkarannat ovat vain 15 min bussimatkan päässä.

Kielikoulu on toiminut Montpellierin vanhassa kaupungissa vuodesta 1998. Talo saneerattiin viisi vuotta sitten, jolloin kaikki 19 luokkahuonetta ja muut tilat kunnostettiin ajan vaatimuksia vastaaviksi. Opiskelijoiden käytössä on lukusali, tietokoneet, WiFi, ranskalaisia lehtiä ja taukotiloissa kahvi- ja juoma-automaatit.

 

 

 

 

Formation pour professeurs de fancais

Kielikurssilla käsitellään opettamiseen liittyviä kulttuurisia, yhteiskunnallisia ja monikulttuurisia kysymyksiä, sekä luonnollisesti opettamiseen liittyviä haasteita. Perehdytään lähdemateriaalin valintaan, kieliopin opetukseen, vaihdetaan kokemuksia ja esitellään omaa luokkatyöskentelyä. Tutustutaan eri opetusmetodeihin (30 t/vk), osallistutaan työpajoihin (15 t), seurataan luentoja (2 t), seminaareja (2t) sekä käydään kulttuuritapatumissa tai retkeillään (2 t). Päivittäin ryhmää opettaa kaksi opettajaa.

Kielitaitotaso vähintään B2

Erasmus+ PIC-koodi: 933795915

Kurssiaika 2019: 8.7.-19.7.2019

 

KOKONAISPALVELUHINTA  

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja

/vk

Ryhmä-

koko

Hinta/€

Lisäviikko

/€

IDIOM/Cours pour professeurs de francais ètrangers      

     30

/10

2285

 

ACCENT FRANCAIS/formation pour professeurs de francais

     34

/12

1965

 

Oppitunnin pituus 45 min. Kurssipäivät mainittu tekstin puolella.

 

Powered by Aava 3