Venajän kieli

Venäjää Pietarissa

 

Pietarin menneisyys on täynnä Venäjän mielenkiintoista historiaa, jota on mahdoton olla huomaamatta nykyaikaisen ja upean suurkaupungin sykkeessä. Hyvät liikenneyhteydet Pietariin tekevät siitä ihanteellisen kurssipaikan suomalaisille.

EXTRA CLASS Language Center

Kielikoulu toimii Nevski Prospektin poikkikadun varrella rauhallisessa ympäristössä lähellä metroasemaa. Opetusohjelman perustana ovat yleiskielenkurssit vasta-alkajista edistyneisiin.  Lisäksi on mahdollisuus opiskella erikoisalojen kieltä joko yksityisopetuksena ja kahden tai useamman opiskelijan pienryhmässä. Erikoiskursseilla voidaan toteuttaa esimerkiksi liike-elämän venäjää, Venäjän kirjallisuus kulttuuri ja historia, venäjää valtion- ja taloustieteen tarpeisiin tai oman toiveen mukaisesti. Erikoiskurssit edellyttävät vähintään keskitason kielitaitoa B1-B2.

Extra Class´issa käytetään sen perustajien – Stanislav Chernyshovin ja Alla Chernyshovan – kirjoittamaa oppikirjaa ”Poekhali! (Lähdetään!).  Kirja on erittäin suosittu ympäri maailmaa ja on ehkä parhain ja opiskelijaystävällisin saatavilla oleva venäjän kielen oppikirja. Ensimmäisessä osassa perehdytään venäjän kielen rakenteeseen ja opitaan perussanastoa, toisessa harjoitellaan opittua ja laajennetaan sanavarastoa sekä suullista ilmaisua ja kolmannessa vaiheessa syvennytään keskusteluun ja suullisen ilmaisuun. Opetus perustuu uusiin ja innovatiivisiin menetelmiin, nykyvenäjänkieleen ja esittelee joukon keinoja vaikeiden kielioppiasioiden oppimiseen.

Stansilav ja Alena järjestävät vuosittain kymmenkunta opettajakurssia eri puolilla Eurooppa. Lisäksi  Stansilav opettaa venäjänkielen didaktiikkaa Grazin yliopistossa Itävallassa.

Opettajakurssit järjestetään pyynnöstä, 5-10 osallistujaa.  Opettajakurssit Pietarissa eivät ole Erasmus+ ohjelman alaisia.

Venäjänkielenkurssi opettajille

Kielitaitotaso vähintään B2

Kurssiaika 2019: 1.7.,15.7.,11.7.2019

Venäläiset isäntäperheet ovat huolella valittuja ja sijaitsevat joko keskustassa tai lyhyen matkanpäässä metroasemilta. Majoitus on 1-h huoneessa, aamiainen. Myös hotelli- tai huoneistomajoitus on mahdollista (lisähinta tason mukaan).

Koulu tarjoaa vapaa-ajanohjelmaa sekä retkiä (omakustannushintaan).

Suomalaiset tarvitsevat viisumin matkustaessaan Venäjälle. Viisumin hankintaan on varattava noin 2 viikkoa ja valokuvalliseen hakemukseen liitetään todistus Venäjällä voimassa olevasta matkavakuutuksesta (pyydetään omalta vakuutusyhtiöltä) sekä TR-Kielimatkojen välittämä kutsukirje Venäjälle. Viisumikustannukset eivät sisälly hintaan.

Matkat tehdään Alllegrolla Helsinki-Pietari-Helsinki, myös bussi- ja lentomatkat mahdollisia. Kielikoulun edustaja on vastaanottamassa Pietarissa ja vie majapaikkaan.

 

 
 
 
 
 
KOKONAISPALVELUHINTA

opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja/vk

Ryhmäkoko

Hinta/€

Lisäviikko/€

Opettajien kurssi (1vk)

20

5-10

1045

 

Opettajien kurssi

2 vk

20 5-10 1495  

Oppitunnin pituus 45 min. 

Kurssin alkamisajat: 1.7.,15.7.,22.7. 2019

 

Kanaali Pietarissa

Powered by Aava 3