Opettajien kielikurssit

Olemme keränneet yhteen  opettajille tarkoitetut kielikurssivaihtoehdot. Kurssien rahoitukseen voi hakea ERASMUS tukea tai jotkut kurssit ovat COMENIUS-ohelman alla. Jos  työskentelet oppilaitoksessa kansainvälisessä projektissa niin oppilaitos voi hakea  tukea kielikurssille projektikohtaisesti ERASMUS-ohjelman kautta. Myös  muut ohjelmassamme olevat kielikurssit soveltuvat sekä opettajille että oppilaitosten henkilökunnan työntekijöille  jotka työskentelevät kansainvälistymisprojekteissa.

Mukana on englannin, saksan, ranskan, italian, venäjän ja espanjan kielen kursseja.

Englantia Englannissa ja Irlannissa

IH- Bristol -International House

Kielikoulu kuuluu kansainväliseen yksityisten kielikoulujen ketjuun ja tämä tarkoittaa sitä että opettajia koulutetaan koko ajan, opetusmateriaaleja päivitetään ja laatua valvotaan koulukohtaisesti. Lisäksi opetustilojen on oltava kunnossa.

Foreign Teachers of English (FTE)

On tarkoitettu opettajille joilla on jo opetuskokemusta ja jotka haluavat syventää tietämystä ja saada tietoa viimeisistä opetustekniikoista. Kurssi on sekä ajatuksia herättävä että käytännönläheinen. " Brush up your idiomatic English, increase your repertoire of practical activities for your classes and develop your cultural awareness of life in Britain." Lisää kurssin sisällöstä saat toimistota (travelborg@dlc.fi) 

IH-Dublin -International House -Irlanti

Kielikoulu kuuluu samaan ketjuun edellisen kielikoulun kanssa.

Teachers' Refresher  Course

Kielikurssin on suunnitellut opettajakursseihin erikoistunut tiimi. Kurssin sisältö: ESOL methodologies, course books, Learner training, Phonology, Auxiliary verbs, Narrative tenses, The Perfect Aspect and Future forms.

ACET-kielikoulu Cork -Irlanti

Refresher Course for Non-Native Teachers. 

Kurssin sisältö: Language Awareness and Analysis, Classroom Management and Lesson Planning, Developing reading, Writing,Speaking and Vocabulary Skills and Strategies. Current Issues in Mehtodology, Material Evaluation and Development. Use of Authentic Material, Games and Technology in the classroom.

Actilingua -Wien -Iitävalta

Teaching course for Non-Native Speakers

Kurssi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päivittää saksan kielen taitoa ja tutustua kansainvälisiin saksan opettajiin ja jakaa kokemuksia heidnän kanssaan. Kurssi sisältää: Itävallan ja Saksan kulttuuriin ja kirjallisuuteen tutustumista,tietoa uusista opetustekniikoista ja materiaaleista ja lisäksi käydään läpi kielen  rakennetta, henkilökohtaista ilmaisua ja sujuvuutta, analysoidaan tekstejä ja tekniikoita. Lisätietoja kurssin sisällöstä saa toimistosta (travelborg@dlc.fi).

Idiom - Nizza- Ranska

French for teachers

Kurssilla käydään läpi ranskan kielen vaikeat kohdat, tutustutaan uusiin opetustekniikoihin ja materiaaleihin. Lisäksi pureudutaan ranskalaiseen yhteiskuntaan, politiikkaan, kirjallisuuteen ja kulttuurii. Tarkempi kurssikuvaus saatavilla toimistosta.

Lacunza - San Sebastian -Espanja

Methodology & Culture Course for Non-Native speaking Spanish teachers

Kurssi sopii nille jotka haluavat pävittää espanjan kielen tietoja ja taitoja ja lisäksi tutustua viimeisimpiin opetustekniikoihin. Kansainvälisten opettajien kanssa on mielenkiintoista keskustella espanjan opetuksesta eri maissa. Kurssi sisältää (methodology) - aikamuodot, sanasto, Ser& Estar -verbit, opetustekniikka/aktiviteetit: työskennellään puhumisen, kuullun ymmätämisen ja kirjoittamisen tekniikoiden kanssa, uudet kielen rakenteet,ryhmätyöskenelyä, ääntäminen. Kulttuuri: Baskimaa ja sen ihmiset ja kieli, koulutusjärjestelmä, espanjalaisia elokuvia.

Extra Class Language Center- Pietari Venäjä

Kielikurssi on yhdistelmä yleiskieltä (20t/vk) ja  lisäksi10 yksityistunnin sisältö räätälöidään opiskelijan toiveiden mukaisesti eli opettamisen eri osaa-alueet.

 

 

 

KOKONAISPALVELUHINTA

 opetus, majoitus, matkat (2 viikkoa ellei toisin mainita)

Kurssi

Oppitunteja/vk

Ryhmäkoko

Hinta/€

Lisäviikko/€

IH Bristol

21

8/15

2045

 

IH Dublin

25

10/14

2230

 

ACET-Cork

20 

/15

2155

 

Actilingua -Wien*

20+5

8/12

1920

-

Idiom-Nizza

30

/10

2015

 

Malaca Instituto

20+10

/10

2180

-

Lacunza San Sebastian 

30

/12

2040

-

Europass Italia (1vk)

 

30 /10 1640  

Europass Italia

Italian Language Tearcher Course

(2vk)

 

30 /10 2040  
Extra Class Pietari** 20+10 6+1 1840  

Oppituntien pituus: IH Bristol 60 min,IH Dublin, ACET, Malaca Instituto 50 min,Actilingua,Idiom, Lacunza, Extra Class, Europass 45 min., 

Actilingua*: majoitus koulun suntolassa, 1-h huone mukavuuksin, ei ruokailuja. Kesälisä ajalla 1.7-31.8. 100€/vk. ** Majoitus on perheessä, oma huone, sis. aamiaisen. Hotellivaihtoehto on myös mahdollinen -pyydä tarjous.

Kurssien alkamispäivät 2018: IH Bristol 30.7.-10.8.,IH Dublin 2.-13.7.,16-27.7.,7-17.8.,ACET 9.7.,13.8.,Malaca Instituto 15.7.,22.7., Actilingua 22.1.,26.3.,2.7.,16.7.,1.10. Lacunza 26.2.-23.3.,2.7.-27.7.,5.11.-30.11., Extra Class -aina maanantaisin, Europass: kuukauden 1. maanantai

Europass  Teacher academy - Firenze -Italia.

Europass on erikoistunut opettajakoulutukseen ERASMUS -ohjelman mukaisesti. Kurssin nimi on Italian Lanugage and Culture for Teaching and Learners.Viikon kurssi sisältää: Teaching Strategies, Behaviour&Conflicts,Creativity&Innovation,21st Century Teaching, Communicative language Teaching.  Lisäksi kolme Firenzeen tutustumisretkeä,yksi ruuanlaittosessio, yksi kokopäiväretki Toscanaan. 2 viikon kurssi   ItalianLanguage Teacher Course sisältää samoja asioita kuin edellinen kurssi, oppitunnit pidetään ajalla 9-15. Retkiohjelma sama kuin edellisellä kurssilla.

Pyydä tarkka kurssikuvaus toimistosta.

 

Tämä on tekstikappale. Voit lisätä tähän tekstiä ja kuvia.

Powered by Aava 3