Ota yhteyttä

Voit ottaa meihin yhteyttä oheisella lomakkeella, sähköpostilla info@trkielimatkat.fi tai soita meille numeroon 010 666 5800. 

Olet tervetullut myös käymään toimistossamme ma-pe 9-16.00 osoitteessa
Hietalahdenkatu 10 C 57, 00180 Helsinki

Ratikka nr. 6 tuo ihan oven eteen!

Linkki asiakasrekisterin tietosuojaselosteeseen.

TR-kokonaispalvelu

Kokonaispalvelumme tarkoitus on helpottaa kielikurssimatkan suunnittelua ja valintaa: saat kaiken tiedon samasta paikasta. Haluamasi kielikurssi, majoitus ja matkat varataan edulliseen kokonaishintaan ja jo varaushetkellä tiedät kokonaiskustannukset. Pyrimme olemaan myös joustavia: mikäli haluat varata vain kielikurssin ja majoituksen tai kielikurssin ja lennot tai jotain muuta, niin se on mahdollista. Kurssiohjelmamme kattaa kaikki tärkeimmät maailman kielet. Kurssivaihtoehtoja on runsaasti alkeiskursseista aina vaativiin virallisiin kielitutkintoihin saakka. Meille on tärkeää, että ohjelmaan valitut kielikoulut ovat tasokkaita ja että ilmapiiri on motivoiva ja leppoisa ja lisäksi henkilökunta tukee ja auttaa koko kurssin ajan. Opetusryhmät ovat kansainvälisiä ja ne muodostetaan paikan päällä tasotestin perusteella.

Olemme erikoistuneet tuottamaan ulkomailla tapahtuvaa kielikoulutusta. Ensimmäiset kielimatkat tehtiin osana Oy Tjäreborg Ab:tä vuonna 1975. Nimenmuutos Tjäreborg Kielimatkat Oy:ksi tapahtui 1988 ja Travelborg Kielimatkat Oy:ksi vuonna 1992, jolloin yhteistyö entisen emoyhtiön kanssa päättyi. Kun yritys siirtyi kokonaan suomalaisomistukseen, muutettiin nimi TR-Kielimatkat Oy:ksi vuonna 1997. Painopiste on yhä edelleen tarjota kielikoulutukseen liittyviä palveluita kokonaispalvelukonseptin kautta. Kansainväliset yhteydet, tuotekehittely sekä maltilliset kokonaisedulliset hinnat muodostavat toimintaympäristömme. Aikuisten kielikurssimatkojen lisäksi järjestämme koululaisten kesäkursseja, vaihto-oppilasohjelmia ja leirikoulumatkoja.

Powered by Aava 3