Reykjavik 10-14.9.18Kaupunkinäkymä

Retki Reykjavikiin syyskuussa.

Tule mukaan eksoottiseen ja karun kauniiseen Reykjavikiin. Ryhmä koostuu osittain kalevalaisista naisista ja heidän ystävistään.

Varaa viimeistään 15.5.2018 mennessä. Puh:0101666 5800, info@trkielimatkat.fi

karua maisemaaTässä alustava ohjelma:

10.9. ma Saapuminen

Suora iltapäivälento Reykjavikiin, jossa meitä on vastassa suomalainen opas. Matka jatkuu kaupunkikierroksella, jonka aikana tutustumme maailman pohjosimman pääkaupungin nähtävyyksiin, keskustaan ja ympäröiviin alueisiin. Näemme mm. Hallgrimin kirkon, Pohjola-talon ja kansallismuseon. Bussi vie ryhmän hotelliin -Hotel Leifur Eiriksson, joka sijaitsee noin 300 metrin päässä keskustasta.

11.9. ti Reykjavik-päivä

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme museokierrokselle. Kaupungissa on useita mielenkiintoisia museoita, joista ehkä parhaat ovat: Tales of Iceland-museo, National Museum of Iceland (ilmainen), Perlan -Wonders of Iceland (ilmainen kuljetus keskustasta) ja Saga-museo. Pääsylippujen hinnat vaihtelevat 13-25€ välillä ja osaan on  ilmainen pääsy. Hyödynnämme ryhmälippuja mahdollisuuksien mukaan.

12.9. ke Kokopäiväretki

Aamaisen jälkeen lähtö suomalaisen oppaan johdolla kokopäiväretkelle: Reykjanes Peninsula ja The Blue Lagoon -kylpylä.

Reitti kulkee ohi presidentin linnan Bessastaöiressä ja ohitamme Hafnarfjördur-kaupungin. Tämän jälkeen rannikkoa pitkin Lake Kleifarvath-järvelle jonka ympäristö näyttää kuun kraaterilta. Järven eteläkärjessä sijaitsee Krisuvik-tulivuori, josta purkautuu mahtavia höyrypatsaita maan uumenista.

Täällä on myös pieniä kuumia lähteitä, mutakuoppia, kiehuvia altaita ja muita luonnonilmiöitä. Matka jatkuu matalien vuorten katveessa kohti rannikkoa ja seuraavaksi kohtaamme rosoiset, jyrkät rantakalliot.

Vierailemme Grindavikissä, joka on yksi tärkeimmsitä kalasatamista Islannissa. Lähellä on kuuluisa The Blue Lagoon -kylpylä. Syömme siellä lounaan ja halukkaat voivat kokeilla mineraalikylpyjä.

13.9. to Mahdollisuuksien päivä

Aamiaisen jälkeen voit valita kolmesta vaihtoehdosta:

1. Valaiden katseluretki (3h) -hinta 110€

2. Golden Circle-retki ympäri saarta (kesto 8-9 h), hinta 135€

3. Tutustumista Reykjavikiin ja fiilistelyä -ilmainen

Halukkaat voivat osllistua paikallisen järjestäjän retkille, opastus englanniksi.

14.9. Paluupäivä

Varhaisen aamiaisen jälkeen kuljetus kentälle ja saapuminen Helsinkiin klo 14.15.

Muuta: majoitus 2-h huoneissa, sisältää aamiaisen. 1-h huoneen lisämaksu 400€.

Lennot: meno Helsinki-Reyjkavik 15.35-16.00, paluu Reykjavik-Helsinki 7.55-14.15

Hinta: 1.250€/hlö (sis.lennot, majoituksen 2-h huoneessa, aamiaiset, kokopäiväretki + lounas).

Matkan ennakkovarausmaksu on 300€ ja se erääntyy 7 vuorokauden kuluessa varausvahvistuksesta. Loppumaksu erääntyy 25.6.18. Sovellamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä TR-Kielimatkojen erityisehtoja. Molemmat ehdot luettavissa www.kielimatkat.net

Listätietoja numerosta 010 666 5800 (9-15) tai info@trkielimatkat.fi 

 

Kaupunkimaisema.

Powered by Aava 3