Koululaisten ryhmämatkat Brightoniin kesäkuussa 2018

Nyt pääset sinä ja ystäväsi todella edullisesti kohentamaan englannin kielen taitoa kahden viikon kielikurssille Englantiin. Ja mikä parasta: mukana on kurssinjohtaja jonka ainoana tarkoituksena on huolehtia siitä että sinä ja ystäväsi voitte hyvin koko kurssin ajan. 

Brighton on kesäkuussa miellyttävä kurssikohde, sillä ilmasto on juuri sopivan kesäinen ja  kaikki odottavat innokkaasti uuden sesongin alkamista.

Vapaa-ajanohjelmasta on tehty kiinnostava ja monipuolinen -käymme päiväretkellä Lontoossa (opas mukana) ja saat  koko oleskelun ajan voimassa olevan bussilipun jolla on helppo liikkua myös iltapäivisin. Ja paljon muuta mukavaa!

Kielikurssimatka sisältää seuraavat asiat:

  • Lennot Helsinki-Lontoo-Helsinki, turistiluokka, lentokenttäkuljetukset kohteeseen.
  • Opetus: 20 oppituntia à 50 minuuttia  viikossa, ryhmän koko max 15 opiskelijaa. Tasotesti, opetusmateriaali, tervetuliaistapahtuma sekä osallistumistodistus sisältyvät pakettiin . Kurssin pituus 13 yötä/14 päivää.
  • Majoitus on isäntäperheessä, 2-h huoneessa täysihoidossa (=aamiainen ja päivällinen nautitaan perheessä, lounasta varten kaikille annetaan lounasseteli jonka voi käyttää läheisissä kahviloissa.
  • Vapaa-ajanohjelma: Tutustuminen Brightoniin, vierailu Royal Pavilion -museossa, keilailua Brightonin satamassa, urheilua Hoven puistossa, iltapäivä kuuluisassa Brighton Pier- keskuksessa, vinttikoirakilpailut Hoven stadionilla.
  • Retket: kaksi puolipäiväretkeä kurssin aikana kohteena Seven Sisters Sea Cliffs ja Country Park sekä Lewesin historiallinen kaupunki.
  • Kokopäiväretki Lontooseen junalla (opas mukana), toinen kokopäiväretki Portsmouthiin (opas mukana)
  • Lisäksi rahavyö, Kielikurssilaisen käsikirja ja tietoa kohteesta 

Hinta: 1.795€ -2 viikkoa, opetus, majoitus, matkat.

Kurssien alkaispäivät: 4.6., 11.6., 18.6., 25.6. ja 2.7.

Muuta: ennakkovarausmaksu on 180€ ja se erääntyy 7 vuorokauden kuluessa varausvahvistuksesta. Loppumaksu erääntyy 4 viikkoa ennen matkan alkamista. Sovellamme Yleisiä valmismatkaehtoja sekä TR-Kielimatkojen erityisehtoja.

Varaa kielikurssi tästä

Kuvahaun tulos haulle Kuvia Brightonista

Powered by Aava 3